Diëtetiek

Sinds 2019 kunt u bij mij terecht met al uw vragen over gezonde voeding en diverse ziektebeelden die voeding gerelateerd zijn. Die beantwoord ik met liefde in mijn diëtistenpraktijk bij Total Health Therapy. Ik sta elke maandagochtend en een zaterdag per maand enthousiast voor u klaar.

Hilal Kılıç

DIËTIST

Over mij:

Mijn roots liggen in Turkije, in de centraal gelegen stad Kayseri. Toen ik 4 jaar was zijn mijn ouders naar Nederland gekomen. Ik ben in Enschede opgegroeid en heb daar mijn HAVO-diploma behaald. Daarna heb ik de studie Voeding & Diëtetiek afgerond aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. 

In 1996 ben ik mijn carrière begonnen in Haarlem en sindsdien ben ik ook werkzaam in Haarlem en Amsterdam. In 2009 heb ik mijn 2e graads docentendiploma behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb 3 jaar gewerkt als docent aan de HvA, studierichting Voeding.

Ik werk parttime als obesitas-coördinator in het OLVG-ziekenhuis en run nu al ruim een jaar met passie en enthousiasme mijn eigen praktijk My Food Voedingsadviesbureau in Haarlem bij Total Health Therapy. 

Voor individuele voedingsadviezen over gezonde voeding, voeding bij diabetes mellitus, hart- en vaatziekten of hoge bloeddruk al dan niet in combinatie met gewrichtsproblemen, kunt u bij mij een afspraak maken. Tevens werk ik in mijn ziekenhuis-functie veel met kinderen die kampen met ernstige gewichtsproblemen en kunt u ook voor uw kinder(eren) bij mij terecht.

Tot slot verzorg ik scholingen of voorlichtingen, afhankelijk van het onderwerp in overleg met de opdrachtgevers. Momenteel verzorg ik een groepsvoorlichting bij een bedrijf. Ook hiervoor kunt u mij benaderen en kunnen we de opties bekijken.  

Ik sta tot uw dienst en wellicht binnenkort tot ziens.