Openingstijden & Informatie

Onze openingstijden zijn flexibel, maar we werken wel op afspraak. U kunt een geschikt tijdstip afspreken met de specialisten. 

Verwijsbrief

Voor een afspraak heeft u geen verwijsbrief van uw behandelend arts nodig. Onze specialisten zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen. Na intake en onderzoek worden de mogelijkheden met u besproken en overleggen wij indien nodig met uw behandelend arts. Wij declareren uw behandeling direct bij de zorgverzekeraar indien deze wordt vergoed.

Voor meer informatie over vergoedingen kunt u ook kijken op zorgkiezer.  

Corona preventie beleid

Vanaf woensdag 6 mei wordt de fysiotherapeutische zorg verantwoord opgeschaald. Bestaande cliënten worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Nieuwe cliënten kunnen contact opnemen voor een afspraak.

Uiteraard hebben ook wij de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF/ SKF goedgekeurd protocol. Veiligheid voor u en voor ons staat altijd voorop!

Is het veilig om naar Total Health Therapy te komen?

Ja, het is volstrekt veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang u zich aan alle voorschriften houdt. Wij bespreken vooraf de situatie telefonisch goed met u door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij daarom een aantal vragen aan u stellen. Het is belangrijk dat u deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.

Wat is anders?

Uw behandelingen zullen anders zijn dan u gewend was. Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben we een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere strenge regels en voorschriften. We vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

KvK nummer: 58841202